CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

Publicat in Politica 21 Octombrie 2022 1325 ori
Google+ WhatsApp
CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati
CJPH: Deszapezirea in Prahova, asigurata de trei societati

Consiliul Judeţean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, deszăpezirea se va face cu trei operatori, Vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele atunci când este necesar.

Vicepreşedintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol a anunțat că executivul judeţean pune la punct ultimele detalii legate de contractele subsecvente pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023.

Potrivit reprezentantului executivului județean, operatorii, care vor fi monitorizați prin sisteme GPS, vor avea obligația să patruleze și să intervină în zonele stabilite atunci când este necesar.

Noul acord cadru va prevede sancțiuni severe față de operatorii de deszăpezire care nu vor interveni corespunzător pe drumurile județene.

Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut. Atunci s-a constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

Sursa www.republikanews.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.