Aurora Arieşan, consilier PNL Sinaia, EXCLUSA din partid. Aceasta se prezenta in oras drept "ofiter SRI sub acoperire"

Publicat in Politica 19 Octombrie 2022 Actualizat: 19 Octombrie 2022 963 ori
Google+ WhatsApp
Aurora Arieşan, consilier PNL Sinaia, EXCLUSA din partid. Aceasta se prezenta in oras drept "ofiter SRI sub acoperire"
Aurora Arieşan, consilier PNL Sinaia, EXCLUSA din partid. Aceasta se prezenta in oras drept "ofiter SRI sub acoperire"

Aurora Ariesan, consilier local din partea PNL Sinaia si director al Colegiului "Mihail Cantacuzino" din localitate, a fost exclusa din partid. Anuntul a fost facut de primarul statiunii, Vlad Oprea, care a publicat si comunicatul de presa al PNL Sinaia pe aceasta tema.

Potrivit liberalilor, Ariesan se prezenta in oras drept ofiter SRI sub acoperire.

 Iata comunicatul de presa transmis astazi de liberalii sinaieni:

Este o zi tristă pentru comunitatea liberală din Sinaia. În urma unor anchete interne care au relevat un caz șocant am decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere din rândul membrilor PNL și stoparea oricărei forme de legătură sau asociere cu numita Arieșan Aurora. Aceasta a fost membru PNL Sinaia și a deținut funcția de consilier local liberal.

Această sancțiune a fost aplicată în urma devoalării activităților la limita înțelegerii normalului uman pe care aceasta le desfășoară și le comunică locuitorilor orașului. În fapt, în ultimul timp dar cu precădere în ultimele luni aceasta se prezintă drept ofițer SRI sub acoperire care deține acces la informații clasificate și dosare penale.

În baza acestor informații aceasta susține că întreaga conducere a orașului Sinaia și o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, așa cum a decis "conducerea din umbră a localității", urmând ca persoana sa să fie "numită viceprimar cu atribuții de primar".

Acest scenariu îl prezintă sinăienilor amenințându-i dacă îl comunică actualei conduceri. În urma demarării anchetei interne, aceasta a început să lanseze în interiorul organizației scenarii dincolo de înțelegerea noastră dar care ne-au îngrijorat cu privire la modul în care aceasta își manifestă rolul de director al Colegiului Mihail Cantacuzino.

Totodată ne exprimăm delimitarea fermă față de influența decizională pe care aceasta pretinde că o are asupra conducerii Poliției Stațiunii Sinaia.

Regretăm acest prejudiciu adus membrilor Partidului National Liberal și îi asigurăm că niciodată nu vom tolera în rândul nostru neadevărul.

Toate probele colectate în cadrul anchetei interne le vom pune la dispoziția justiției și a organismelor medicale specializate, existând și posibilitatea ca sus-numita să sufere de o condiție medicală care să îi provoace un astfel de comportament deviant.

Echipa PNL Sinaia își manifestă susținerea față de toti cei care au fost supuși comportamentului sus-numitei și îi asigurăm de întreaga disponibilitate și implicare pentru a trece peste această trauma colectivă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.