Judecatorul Maya Teodoroiu, deputat PSD Prahova, spulbera minciunile publicate, "pe surse", de Ioana Ene Dogoiu

Publicat in Politica 23 Septembrie 2022 1431 ori
Google+ WhatsApp
Judecatorul Maya Teodoroiu, deputat PSD Prahova, spulbera minciunile publicate, "pe surse", de Ioana Ene Dogoiu
Judecatorul Maya Teodoroiu, deputat PSD Prahova, spulbera minciunile publicate, "pe surse", de Ioana Ene Dogoiu

Judecatorul Simona Maya Teodoroiu, deputat PSD Prahova, a dezmintit, astazi, informatiile aparute intr-un text semnat de Ioana Ene Dogioiu, in care jurnalista a facut acuzatii folosind "surse" neverificate.

Pentru ca judecatorul Teodoroiu se numara printre cei vizat de materialul cu pricina, deputatul a tinut sa dezminta acuzatiile, oferind explicatiile necesare:

"In atentia doamnei Ioana Ene-Dogioiu

Stimata doamna,

Am citit astazi acest material, semnat de dvs.:
https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/de-ce-am-putea-rata-intrarea-in-schengen-costul-smecheriei-si-al-minciunii

Intrucat amintiti numele meu, va comunic pe aceasta cale, urmatoarele:
- in ceea ce ma priveste, "sursele politice" pe care le mentionati va mint, ceea ce pentru un jurnalist este grav, aceasta insemnand ca dvs. le preluati si va mintiti cititorii;
- nu cunosc nimic despre vreo coordonare intre "majoritatea din CSM si PSD" in procesul elaborarii si dezbaterii acestor legi si, cu atat mai mult, nu am vreo implicare in ceea ce afirmati(sau mai degraba acuzati) dvs. ca ar exista;
- nu am "condus negocierile PSD cu PNL pe capitolul Justitie". Daca va referiti cumva la negocierile pentru formarea guvernului, in toamna anului trecut, care au privit, cum era firesc, si capitolul "Justitie", va anunt (si acest lucru putea fi usor verificat de dvs., discutand cu oricare participant) ca am fost membru al echipei de juristi ai PSD, alaturi de alti doi colegi, care au discutat cu juristi ai PNL si UDMR, aspecte privind prioritatile in domeniul justitiei.

Amendamentele mele sau cel putin punctele de vedere pe care le-am sustinut in cadrul Comisiei speciale privind legile justitiei, pana acum, au in vedere si chestiuni mentionate de dvs. – anume faptul ca legile pot fi imbunatatite, in mod evident, din ratiuni interne – sustineri ale magistratilor insisi si ale institutiilor sistemului judiciar, dar si externe – imperative legate de recomandarile MCV, de aderarea Romaniei la spatiul Schengen sau de indeplinirea unor jaloane din PNRR.
Daca mai legati in mod mincinos sau calomnios numele meu de intelegeri subterane sau ale tipuri de actiuni care imi sunt straine si care, asa cum le prezentati dvs., ar fi de natura sa duca la compromiterea unor sanse sau angajamente externe ale Romaniei, voi actiona pe toate caile legale pentru a stabili adevarul si a va obliga sa va informati cel putin neutru cititorii.

Simona-Maya Teodoroiu"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.