ADI Termo Prahova, propusă oficial pentru dizolvare

Publicat in Politica 08 August 2022 1530 ori
Google+ WhatsApp
ADI Termo Prahova, propusă oficial pentru dizolvare
ADI Termo Prahova, propusă oficial pentru dizolvare

ADI Termo Prahova, propusă oficial pentru dizolvare! Consiliul Judeţean pregăteşte un proiect pentru lichidarea asociaţiei care fusese creată în 2021, în parteneriat cu autorităţile din Ploieşti, pentru a gestiona sistemul centralizat de termoficare din municipiu.

Într-o şedinţă extraordinară convocată pentru data de 9 august, Consiliul Judeţean Prahova ar urma să dezbată un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentanţilor instituţiei în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Termo Prahova". Votul vizează dizolvarea şi lichidarea asociaţiei şi vine după ce propunerea fusese discutată într-o şedinţă AGA din 3 august.

ADI Termo Prahova, propusă pentru dizolvare

"Prin adresa nr. 322/03.08.2022, înregistrată la Consiliul Județean Prahova sub nr. 17859/03.08.2022, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova» a solicitat acordarea unui mandat reprezentanților Județului Prahova în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova», pentru a vota dizolvarea și lichidarea Asociației, precum și stabilirea destinației bunurilor rămase după lichidare. Având în vedere că solicitarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova», constituie o urgență ce nu poate fi amânată, a fost elaborat prezentul proiect de hotărâre", se arată în referatul de aprobare care însoţeşte proiectul, semnat de preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Continuarea AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.