Ponta glumeşte pe seama armatei ruse: „La cum s-a comportat în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală”

Publicat in Politica 09 Mai 2022 1622 ori
Google+ WhatsApp
Ponta glumeşte pe seama armatei ruse: „La cum s-a comportat în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală”
Ponta glumeşte pe seama armatei ruse: „La cum s-a comportat în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală”

Victor Ponta s-a referit la posibilitatea extinderii războiului din Ucraina către Republica Moldova, dată fiind evoluţia ostilităţilor în ultimele săptămâni.

Şi Rusia şi Ucraina vor să atragă Republica Moldova în povestea asta a războiului. Vedeţi, toate ştirile le primim de la ucraineni, ceva de genul: „Săriţi! Hai, să mai băgăm şi pe alţii în treaba asta!", de partea lor de principiu. Ruşii, vede toată lumea, vor să ia partea de sud a Ucrainei, dar nu-s în stare. Din punct de vedere militar nu-s în stare, s-au făcut de râs. Şi-au distrus şi armata şi economia", a spus Victor Ponta, la România TV.

„Am văzut un sondaj IMAS, făcut în Republica Moldova, că 40% dintre cetăţenii de acolo cred că Ucraina şi Alianţa Nord-Atlantică sunt vinovate de războiul din Ucraina şi 40% cred că Putin e de vină. Deci Republica Moldova n-afre nevoie să fie atrasă într-un asemenea conflict. Se pare că va fi un conflict care va dura mult mai mult decât ne gândeam„, a mai spus Ponta.

„Rusia nu poate să reziste economic la toate sancţiunile care i-au fost impuse. S-a făcut de râs şi cu armata. Am văzut şi o glumă uşor forţată, dar pe care o repet aici: La cum s-a comportat în Ucraina, noi îi batem cu poliţia locală„, a mai afirmat fostul premier.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.