Se schimba directorii mai multor deconcentrate din Prahova, dupa victoria PSD la Prefectura. Cine pleaca acasa

Publicat in Politica 27 Ianuarie 2022 1915 ori
Google+ WhatsApp
Se schimba directorii mai multor deconcentrate din Prahova, dupa victoria PSD la Prefectura. Cine pleaca acasa
Se schimba directorii mai multor deconcentrate din Prahova, dupa victoria PSD la Prefectura. Cine pleaca acasa

Schimbări la vârful deconcentratelor din Prahova. Câțiva șefi de instituții își pregătesc bagajele, în timp ce alții nici nu știu ce îi așteaptă

Odată cu instalare în funcție a noului prefect de Prahova, Virgil Nanu, dar și a subprefectului , Emil Drăgănescu, PSD și-a adjudecat o victorie în fața PNL pe plan local.

Negocierile pentru împărțirea deconcentratelor, încă le dau dureri de cap unor șefi care simt cum se mișcă scaunul pe care se credeau instalați confortabil.

PSD Prahova a "obținut " mai multe instituții unde în perioada următoare vor avea loc schimbări.
Printre ele Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor , Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia, Agenția pentru Protecția Mediului, dar și cea mai nouă deconcentrată, înființată odată cu apariția Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, condus de Gabriela Firea.


Încă sunt negocieri strânse și pentru alte deconcentrate aflate în subordinea proaspătului prefect PSD.
Aici însă lupta este mai strânsă. PNL insistă să nu renunțe la Garda de Mediu sau la Inspectoratul Școlar. Surprize pot apărea și aici, spun surse din interiorul celor două formațiuni.

Cât despre momentul în care se va trece efectiv la schimbări, acesta este așteptat undeva după 1 februarie.
Și ANAF-ul, dar și Inspectoratul Județean de Poliție sunt dorite, atât de liderii PNL cît și de cei ai și PSD, miza fiind una extreme de mare aici.
Între timp, pe lângă algoritmul politic, se pare că există și alte metode de evaluare a actualilor șefi de deconcentrate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.