Marcel Ciolacu si Alexandru Rafila, in vizia la Spitalul COVID din Valenii de Munte

Publicat in Politica 21 Ianuarie 2022 536 ori
Google+ WhatsApp
Marcel Ciolacu si Alexandru Rafila, in vizia la Spitalul COVID din Valenii de Munte
Marcel Ciolacu si Alexandru Rafila, in vizia la Spitalul COVID din Valenii de Munte

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, se va afla vineri, în judeţul Prahova, la Centrul de Evaluare COVID-19 organizat în cadrul Spitalului Orăşenesc Vălenii de Munte.

Acesta va fi însoţit de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Centrul de la Spitalul Vălenii de Munte face parte din reţeaua naţională care cuprinde peste 230 de astfel de centre de evaluare şi tratament în care vor fi trataţi pacienţii COVID-19 care manifestă simptome uşoare sau medii şi care sunt expuşi riscului de a dezvolta forme severe ale bolii.

Orice persoană aflată în această situaţie se poate adresa, fără trimitere din partea medicului de familie, la cel mai apropiat centru din judeţul său, unde va beneficia de consultaţii şi tratament ambulatoriu, indiferent dacă dispune sau nu de asigurare medicală.

Potrivit unui comunicat transmis de PSD, vizita va fi urmată de o conferinţă de presă în cadrul căreia ministrul Sănătăţii va prezenta şi raportul Institutului Naţional de Sănătate Publică privind "Evoluţia pandemiei. Impactul răspândirii variantei Omicron".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.