Mircea Cosma (SMV Ploiesti) a devenit Cetatean de Onoare al anului, in mun. Edineț (R. Moldova)

Publicat in Politica 21 Ianuarie 2022 Actualizat: 21 Ianuarie 2022 866 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma (SMV Ploiesti) a devenit Cetatean de Onoare al anului, in mun. Edineț (R. Moldova)
Mircea Cosma (SMV Ploiesti) a devenit Cetatean de Onoare al anului, in mun. Edineț (R. Moldova)

Primaria municipiului Edineț din Republica Moldova i-a conferit ing. Mircea Cosma titlul de Cetatean de Onoare al anului 2021, distinctie constand in diploma de onoare, trofeu si brau tricolor inscriptionat cu titlul onorific.

Astfel, municipiul Edineț ii recunoaste presedintelui SMV Ploiesti meritele in dezvoltarea prospera a comunitatii locale, prin activitatile cultural-istorice derulate de-a lungul anilor in Rep. Moldova, cu precadere in Edineț.

Cel mai recent proiect este reprezentat de amplasarea bustului regelui Decebal in centrul municipiului, la 25 august 2021, acesta fiind si primul bust in bronz al marelui domnitor, din Rep. Moldova. Detalii aici https://ph-online.ro/eveniment/item/120033-bustul-lui-decebal-vegheaza-falnic-la-edinet-r-moldova-proiect-sustinut-si-finantat-de-asociatia-euroregiunea-siret-prut-nistru-si-smv-ploiesti

SMV Ploiesti, condusa de Mircea Cosma, este principalul contributor la conservarea si transmiterea viitoarelor generatii a simbolurilor culturale, istorice si politice nationale. In acest sens, SMV a derulat sute de proiecte in Romania si Republica Moldova, vizand cele mai importante personalitati din domeniile mentionate.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.