Dăncilă era mic copil! TURCAN i-a urat "La multi ani!" baronului Bruckenthal, care "s-a culcat viu si trezit mort, in 1803"

Publicat in Politica 26 Iulie 2021 Actualizat: 26 Iulie 2021 3487 ori
Google+ WhatsApp
Dăncilă era mic copil! TURCAN i-a urat "La multi ani!" baronului Bruckenthal, care "s-a culcat viu si trezit mort, in 1803"
Dăncilă era mic copil! TURCAN i-a urat "La multi ani!" baronului Bruckenthal, care "s-a culcat viu si trezit mort, in 1803"

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a comis o gafă de proporţii pe Facebook, unde a scris o postare în care i-a urat "La mulţi ani!" baronului Samuel von Brukenthal, decedat în 1803. După ce urarea ei a stârnit valuri de ironii în online, Turcan a şters urarea.

"Astăzi istoria consemnează naşterea baronului Samuel von Brukenthal. Un sibian care zi de zi ne este exemplu. Un om înaintea vremurilor sale, un adevărat om al Luminilor, baronul Brukenthal ne-a lăsat o moştenire impresionantă. A lăsat Sibiului, a lăsat României, a lăsat Europei. Brukenthal, revenit de la Viena, a deschis unul dintre primele muzee ale lumii, a lăsat o impresionantă colecţie de artă şi o bibliotecă monumentală. Tot el ne-a dat lecţia cultivării mediului intelectual. El a creat o adevărată oază culturală în Sibiul finalului de secol XVIII. Samuel von Brukenthal este o bornă pentru cultura şi societatea României.

La mulţi ani Samuel von Brukenthal!!!", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

După ce a fost taxată acid de cetăţeni, Turcan a şters urarea, ceea ce nu a scutit-o însă de noi ironii.

"Tort nu i-aţi trimis, doamnă?", o întreabă Valeriu pe Turcan.

"La mulţi ani şi domnilor Vlad Ţepeş, Mihai Viteazul şi Mircea cel Bătrân. Multe bucurii şi realizări! Era să îl uităm pe domnul Decebal, să trăiască şi dânsul şi la mulţi ani!", scrie Andrei.

"Sunteţi cumva rudă cu duamna Firea?", o întreabă Marius.

"Măcar dumneavoastră şi cei din coaliţia PNL USR plus ştiţi care e formula pentru aria cercului", o taxează şi Cazimir.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.