Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Publicat in Politica 09 Martie 2021 391 ori
Google+ WhatsApp
Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române
Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Bugetul.ro continuă seria dezvăluirilor legate de numirile controversate de la Administrația Națională Apele Române (ANAR), în perioada în care Ervin Molnar, actual deputat PNL de Târgu Mureș, s-a  aflat la conducerea instituției.

Sâmbătă, 6 martie 2021, v-am dezvăluit cum un vânzător de produse din aloe a ajuns șef, pe filieră politică, la Sistemului de Gospodărire a Apelor Timiș.

Astăzi, Bugetul.ro vă prezintă cazul arhitectul-regizor Răzvan Șipoș, care până să lucreze la stat s-a ocupat de amenajarea hotelului părinților. În mandatul lui Ervin Molnar, acesta a fost „uns” șef serviciu la Inspecţia Apelor din cadrul ANAR, pe rețeta detașării, în locul lui Vasile Pintilie. În decembrie 2020, el a devenit, printr-un concurs luat cu nota 5,60 (56,33 din 100 de puncte), expert achiziții publice pe perioadă nedeterminată la Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor, Departamentul Dezvoltare, Investiții din cadrul ANAR. Totuși, Șipoș a rămas șef la Inspecția Apelor.

Ce îl recomandă pe Răzvan Șipoș pentru a fi șef la Inspecția Apelor?

Până să ajungă să inspecteze apele din România, Răzvan Șipoș a fost arhitect-șef la CJ Mureș, între decembrie 2013 și decembrie 2019.

Ulterior, în 2020, Ervin Molnar l-a „uns” șef la Inspecția Apelor, spun sursele Bugetul.ro.

Până să lucreze la stat, Șipoș a lucrat la hotelul părinților. Mai exact, după cum a dezvăluit în presa locală, s-a ocupat de amenajarea Hotelului Concordia din Târgu Mureș.

„Am activat în mediu privat (n.r. – până să devină prin concurs arhitect-șef al CJ Mureș), la Hotel Concordia, şi am avut o perioadă în care am fost student, o perioadă în care am fost la studii în străinătate…

Am terminat, în 1998, la Institutul de Arhitectură „Ion Mincu”, după aceea m-am întors la Târgu-Mureş, am lucrat un an în mediul privat, la o firmă de proiectare, iar apoi am plecat în Italia unde am făcut un master în design. Am rămas acolo şi am lucrat un an pe post de asistent la facultate, după care m-am întors în România, m-am ocupat de amenajarea unui hotel, care e afacerea părinţilor mei. M-am ocupat o perioadă de administrarea lui şi după aceea am plecat la Bucureşti şi am mai făcut, fără să-mi dau lucrarea de licenţă, o facultate de regie de film, iar apoi m-am întors, de câteva luni, la Târgu-Mureş”, a declarat Răzvan Șipoș, pentru zi-de-zi.ro.

Potrivit ultimei declarații de avere depuse de Șipoș, ce a fost verificată de Bugetul.ro, la ora actuală, Șipoș deține 37,5% din Hotelul Concordia.

În decembrie 2020, Răzvan Șipoș a devenit expert achiziții publice cu nota 5,60 

În luna decembrie, Răzvan Șipoș a obținut prin concurs funcția de expert achiziții publice. La proba scrisă, Șipoș a luat 56,33 din 100 de puncte.

Media obținută la proba interviu a fost de 77 de puncte.

Fostul șef de la Inspecția Apelor are un CV beton

În aprilie 2020, Răzvan Șipoș l-a înlocuit pe Vasile Pintilie la cârma Inspecției Apelor. Bugetul.ro vă prezintă astăzi CV-ul lui Pintilie, fostul șef de la Inspecția Apelor:

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.