Hotărârea de desfiinţare a Direcţiei de Protecţia Plantelor Prahova a fost suspendată de instanţă

Publicat in Politica 05 Martie 2021 925 ori
Google+ WhatsApp
Hotărârea de desfiinţare a Direcţiei de Protecţia Plantelor Prahova a fost suspendată de instanţă
Hotărârea de desfiinţare a Direcţiei de Protecţia Plantelor Prahova a fost suspendată de instanţă

Tribunaul Prahova s-a pronunţat astăzi în litigiul intentat de mai mulţi salariaţi ai Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova, care au contestat hotărârea prin care Consiliul Judeţean a aprobat desfiinţarea. Decizia CJ Prahova a fost suspendată de instanţă.

"Solutia pe scurt: Admite cererea. Suspendă executarea Hotărârii Consiliului Judeţean Prahova nr. 3 din 27.01.2021 privind desfiinţarea Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova, până la pronunţarea instanţei de fond. Reduce onorariul de avocat solicitat de reclamanţi, la suma de 3000 lei. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată către reclamanţi în cuantum de 3050 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu avocat redus. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică azi, 05.03.2021". Acestea au fost informaţiile publicate astăzi pe portalul instanţelor de judecată.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Ea vine după ce şi celelalte două hotărâri de restructurare adoptate de Consiliul Judeţean Prahova în aceeaşi şedinţă au fost suspendate, în condiţii similare.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.