Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Guvernul MINTE! Prezinta AUSTERITATEA drept prosperitate!

Publicat in Politica 02 Martie 2021 364 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Guvernul MINTE! Prezinta AUSTERITATEA drept prosperitate!
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher: Guvernul MINTE! Prezinta AUSTERITATEA drept prosperitate!

În dezbaterile din Parlament, Coaliția Mincinoșilor de la Guvernare a încercat să prezinte Austeritatea drept Prosperitate, susținând că pensiile și alocațiile au crescut, iar Educația și Sănătatea au mai mulți bani decât anul trecut.


Guvernul susține că alocațiile au crescut în 2021 începând cu luna ianuarie, când s-a acordat a doua tranșă de 20%. În realitate, Guvernul a tăiat din ceea ce se cuvenea copiilor în acest an: în loc de două tranșe în 2021 au prevăzut în Buget o singură tranșă.


Cîțu și PNL au spus înainte de alegeri că pensiile vor crește cu 8% de la 1 ianuarie. Nu doar că nu au crescut cum promiteau pentru a lua votul pensionarilor, dar au tăiat și ceea ce era prevăzut în Legea pensiilor, respectiv indexarea cu rata inflației și cu 50% din creșterea salariului mediu.


Practic, în contextul exploziei prețurilor la energie, medicamente și alimente, înghețarea pensiilor înseamnă de fapt scăderea puterii de cumpărare a pensionarilor, scuza lui Cîțu fiind că majorarea de 8% promisă în campanie era în programul electoral, nu în programul de guvernare.

Laura Fulgeanu-Moagher,

Senator PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.