Nou scandal la Apele Române: Şefă de departament, destituită şi înlocuită cu cel mai tânăr angajat, sustinut politic

Publicat in Politica 17 Februarie 2021 1055 ori
Google+ WhatsApp
Nou scandal la Apele Române: Şefă de departament, destituită şi înlocuită cu cel mai tânăr angajat, sustinut politic
Nou scandal la Apele Române: Şefă de departament, destituită şi înlocuită cu cel mai tânăr angajat, sustinut politic

Un nou scandal a ieşit la suprafaţă la Apele Române Cluj, după ce şefii companiei ar fi cerut schimbarea şefului inspectorilor de la Administraţia Bazinală Someş-Tisa în favoarea unui angajat cu susţinere politică, cu toate că în perioada respectivă era declarată stare de urgenţă, scoaterea la concurs a posturilor fiind blocată, informează Digi24.ro

Concret, potrivit sursei citate, conducerea Companiei Apele Române a cerut în martie 2020 schimbarea conducerii departamentului de inspectori al Administraţiei Bazinale Someş-Tisa, de la Cluj. Pentru că şefa de atunci, Florina Rus, a refuzat să-şi dea demisia, postul a fost scos la concurs.

"Toate aceste lucruri s-au întâmplat în plină stare de urgenţă când scoaterea la concurs a posturilor era blocată. Respectivul a depus o contestaţie la proba scrisă, cu toate că nu avea calitatea de concurent, deci automat, conform legii, nu putea nici să conteste proba scrisă", a declarat Florina Rus, inspector ABA Someş-Tisa.

Dar, cu toate că a fost aprobată contestaţia iar concursul a fost anulat, Florina Rus, care se înscrisese în competiţie pentru propriul ei post şi a obţinut 95 de puncte din 100, nu s-a mai putut prezenta la proba de interviu. În ciuda anulării concursului, decizia de destituire, semnată de şeful interimar care a şi depus contestaţia, a rămas valabilă. În locul ei a rămas şef-interimar cel mai tânăr angajat din departament, Valentin Avram, în trecut fotomodel.

Iar pentru că întreaga situaţie să fie mai complicată decât o telenovelă, trebuie menţionat că cei doi protagonişti ai luptei pentru conducerea departamentului de inspectori formaseră un cuplu, în urmă cu mai mulţi ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.