Vlad Cosma: Scrisoare Deschisă Robertei Anastase

Publicat in Politica 04 Noiembrie 2009 2367 ori
Google+ WhatsApp
Vlad Cosma: Scrisoare Deschisă Robertei Anastase
Vlad Cosma: Scrisoare Deschisă Robertei Anastase

Acuzat de Roberta Anastase, preşedinta PDL Prahova, într-o emisiune tv, că este consumator de “substanţe şi alcool”, Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, preşedintele PSD Prahova, îi răspunde acesteia printr-o scrisoare deschisă:

“Scrisoare deschisa in atentia domnisoarei (cam in varsta pentru o domnisoara) Roberta Anastase

In orasul in care primarul este filmat cand vorbeste de miliarde fara numar, in care consilierul personal al edilului este cercetat de DNA pentru trucarea unei licitatii pentru repararea drumurilor, in care persoane din lumea interlopa au fost puse sa administreze parcuri, in care fostii securisti numesc sefi la politie, in orasul in care “gheara” controleaza strazile si  politia comunitara este controlata politic, mi se pare normal sa te apuce disperarea si sa te iei de baut, precum “marinarul”. Cel putin a bea nu este ilegal, precum faptele enumerate mai sus. Dar cine ma cunoaste stie ca nu imi sta in fire sa ma imbat, nici macar “de putere”, cum fac acuzatorii mei. Iau acest lucru, insa, in contextul campaniei electorale. PDL si conducatorii sai din Prahova sunt disperati . Asa ca procedeaza cum stiu ei mai bine: denigreaza adversarii politici, inventand fapte. Astept sa aduca probe, mai ales ca unele acuze pot fi considerate calomnii.

In rest, le urez “succesuri” si ii rog  sa mearga mai des printre oameni, in lumea reala, nu sa sara de pe podimiurile de prezentare direct in masinile luxoase, dotate cu girofar si pazite de SPP. Dupa asa o guvernare dezastruoasa, nu mai poate nimeni sa-i scape de judecata poporului.

Vlad Cosma – cetatean”

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.