Atenție la Stelian Ion, acest Raluca Prună în travesti!

Publicat in Politica 20 Ianuarie 2021 1180 ori
Google+ WhatsApp
Atenție la Stelian Ion, acest Raluca Prună în travesti!
Atenție la Stelian Ion, acest Raluca Prună în travesti!

„Doamne, de unde i-o scoate USR pe toţi deraiaţii ăştia?". Este întrebarea de început a unui articol postat pe blogul propriu de Contele de Saint Germain. Autorul reamintește că „În august 2020 situl DIGI24.ro (citez de-aici ca să nu avem vorbe) publica un material infamator despre Stelian Ion (candidat la vremea aceea la Primăria Constanţa).
Citez: "Pentru a pune mâna pe o garsonieră de la ANL, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul".

O explicare în extenso a neregulilor încadrabile atât de dur şi descalificant pentru domnul Stelian Ion este prezentată de newsweek.ro într-un articol documentat până la nivel de copii inatacabile din dosarul pe care însuşi Stelian Ion l-a depus la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, instituția responsabilă cu evaluarea solicitanților de locuințe ANL. Articolul este intitulat "Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuință ANL" şi creionează profilul unui mic gangster de provincie care se pretează la tot felul de malversaţiuni, doar – doar şi-o depăşi condiţia de găinar.

Ceea ce nu se spune în materialul DIGI24.com dar rezultă din articolul publicat de newsweek.ro este că, la momentul depunerii dosarului la RAEDPP, Stelian Ion avea şi o pilă puternică în interiorul instituţiei, anume chiar pe mama sa. Care, ce să vezi, lucra fix la biroul juridic, cel în sarcina căruia cădea analiza dosarului fiului ei.

Cu toate că umflarea punctajului s-a realizat într-un "mod fraudulos" (DIGI 24 spune, nu eu!), se pare că mămica şi-a făcut treaba pe lângă membrii comisiei (colegii săi de birou) din moment ce fiul dânsei, handicapat (cum singur se caracterizează), şi-a primit garsoniera mult dorită.

Cine e atât de leneş la mansardă (ca să ne menţinem în terminologia locativă) încât să pună toată această convergenţă favorizantă pe seama coincidenţelor, n-are decât să ceară carnet de membru în partidul domnului Stelian Ion. Îl va primi cu certitudine, pentru că are exact profilul de MEMBRU pe care USR îl caută şi îl merită.

Faptul că un astfel de specimen dubios, cu o astfel de tinichea legată de coadă, este desemnat de alianţa politică a reformatorilor, purilor şi intransigenţilor să fie ministru în guvernul României, reprezintă clar o nesimţire. Iar faptul că ministerul care i se încredinţează lui Stelian Ion este tocmai cel al justiţiei, reprezintă superlativul nesimţirii. O flegmă progresistă pe obrazul românilor.

Dar Stelian Ion nu vrea doar desfiinţarea SIIJ, obsesia maladivă a tuturor sorosiştilor – macovişti de care am vorbit într-un articol anterior. Într-un interviu recent ne anunţă că îşi propune mult mai mult moloz din demolări: vrea să pună la pământ tot ce-a mai rămas instituţie independentă şi obiectivă în România: CCR, Avocatul Poporului, Curtea de Conturi.

Handicapat handicapat, cu nevoie de însoţitor cu nevoie de însoţitor, dar când vine vorba de pus la pământ ce stă încă în picioare, e mai zglobiu ca strechea ministrul nostru intrepid.

USR – PLUS a dat ţării o garnitură de smintiţi. De-aici şi bizareria lor. Inadecvaţi, tupeişti, mereu cu piatra-n mână. Ei, de fapt, nu au venit să guverneze ţara ci să parodieze.

Barna şi Cioloş – Pat şi Patachon. Drulă şi Ghinea – Stan şi Bran. Ungureanu şi Goţiu – Horia Şerbănescu şi Radu Zaharescu.

Cât despre Stelian Ion, el nu este altceva decât un fel de Miluţă Gheorghiu jucând-o în travesti pe Coana Chiriţa (alias Raluca Prună).

Cu aşa măscărici senzaţia de bâlci, de improvizaţie şi de panglicăreală este totală.

Rămâne totuşi o problemă: devine tot mai clar că oamenii ăştia din USR – PLUS chiar au nevoie de însoţitor!

Aici Stelian Ion n-a minţit. Chiar are nevoie. Dar, în acest caz, de ce i se permite să umble singur?"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.