Șoc total! Uite pe cine a adus Cîțu la butoanele Guvernului!

Publicat in Politica 12 Ianuarie 2021 425 ori
Google+ WhatsApp
Șoc total! Uite pe cine a adus Cîțu la butoanele Guvernului!
Șoc total! Uite pe cine a adus Cîțu la butoanele Guvernului!

Mutare mai mult decât surprinzătoare a lui Florin Cîțu la Palatul Victoria, chiar dacă, din câte se pare, aceasta a fost făcută și cu girul actualului președinte al Camerei Deputaților. Ludovic Orban fiind de asemenea un lider care își pune baza într-unul dintre cei mai vechi și discreți "consigliere" ai clasei politice românești.

Însă, de departe, Florin Cîțu a atins apogeul acestei încrederi oarbe în Florin Victor Dimitriu, după ce l-a adus pe acesta după el, de la Ministerul Finanțelor, direct în propriul birou din Palatul Victoria. Acolo unde, în timp ce diversele grupări rivale liberale și useriștii se bat ca orbii și se anihilează reciproc în lupta pentru numirea viitorului secretar general al Guvernului și șef al Cancelariei prim-ministrului, Cîțu i-a dat deja mână liberă lui Dimitriu de a impune noua strategie guvernamentală. Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arătând că influența acestuia asupra premierului este atât de mare, încât Cîțu tocmai ce ar fi fost convins să nu mai prezinte proiectul de buget luna viitoare, ci să ceară o ședință extraordinară a celor două Camere ale Parlamentului în acest sens.

Candidat al Partidului Poporului, "consigliere" al prințului Radu Duda

Acum, desigur că orice premier are dreptul să își aducă orice consilier vrea la PalatulVictoria. Mai ales dacă și-l și asumă prin cooptarea în echipa oficială de lucru. Însă cazul lui Florin Victor Dumitriu este unul cel puțin atipic. Pentru că deși nu doar opinia publică, dar chiar bună parte din "elita" actualei clase politice nici măcar nu ar clipi la auzul acestui nume, cu totul altfel stau lucrurile la "next level", cel al sistemului. Fie și pentru simplul fapt că, în anul de grație 2021, premierul liberalilor care clamează resetarea din temelii a clasei politice a predat practic bună parte din activitatea curentă a Guvernului, mai ales în ceea ce privește creionarea bugetului național, omului care a condus "fabrica de bani" a APAPS.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.