Jurnalist Radio China International: IOHANNIS TREBUIE BAGAT IN CAMASA DE FORTA

Publicat in Politica 03 Decembrie 2020 1942 ori
Google+ WhatsApp
Jurnalist Radio China International: IOHANNIS TREBUIE BAGAT IN CAMASA DE FORTA
Jurnalist Radio China International: IOHANNIS TREBUIE BAGAT IN CAMASA DE FORTA

Jurnalistul sibian Dan Tomozei, de la postul Radio China International, critică în cuvinte extrem de dure prestația președintelui Klaus Iohannis, afirmînd, într-o postare pe Facebook, că acesta trebuie băgat în cămașa de forță și internat la spitalul de psihiatrie.

"Președintele deșertăciunilor devine pe zi ce trece un pacient care trebuie băgat în cămașa de forță și tratat în izolatoarele psihiatrice, necum să conducă o țară pe care o face țăndări, numai și numai pentru a da satisfacție șefilor de la Berlin, Bruxelles sau Washington. Iohannis este capabil de absolut orice numai să fie lăsat să domnească liniștit peste o țară pe care, la final de mandat sau de viață, o va lăsa exact așa cum este ca președinte ... o deșertăciune!" afirmă Tomozei.

"Înconjurat de lingăi, de cățeluși și trupeți disperați să parvină, de o masă degenerată uman, Iohannis este înghițit de lumea paralelă, cu forța cu care tragedia sufocă România!

O Românie în profundă criză, din care valorile, tradițiile, cultura și credința, sunt ostracizate la nivel de stat, pentru a promova și impune degenerați rujați, pensați, în rochii și cu tocuri! Nimic, absolut nimic nu rămâne în urma acestui ordinar plantat președinte cu pretenții de rege, dar cu un comportament de frustrat din tagma minorităților la modă în noua ordine mondială." mai scrie ziaristul RCI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.