Judecatorul Gabriela Baltag: "Activitatea SIIJ-ului, foarte buna! Dosarele trebuie FINALIZATE!"

Publicat in Politica 19 Noiembrie 2020 501 ori
Google+ WhatsApp
Judecatorul Gabriela Baltag: "Activitatea SIIJ-ului, foarte buna! Dosarele trebuie FINALIZATE!"
Judecatorul Gabriela Baltag: "Activitatea SIIJ-ului, foarte buna! Dosarele trebuie FINALIZATE!"

Membru in CSM, judecatorul Gabriela Baltag, a declarat ca ativitatea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) este foarte utila, insa dosarele deschise ar trebui finalizate.

In opinia acesteia, SIIJ a fost privata de conditiile necesare infaptuirii la timp si in bune conditii a actului de justitie.

"Activitatea SIIJ-ului ar putea fi foarte buna, dar sa nu uitam ca nu au aparut foarte multe dosare lucrate, finalizate. Ce sa mai inteleg? Ce ne-am dori? Sa vedem trimisi pe banda (persoane trimise in judecata- n.red.) .... nu, nu asta ne-am dori, pentru ca am vazut aceasta perioada si nu ne-a placut absolut deloc. Sa ne aducem aminte ca noi am sabotat, si chiar noi la nivel de Consiliu am votat aceasta sectie.

Faptul ca i-am lasat fara oameni multa vreme, i-am lasat fara sefi, avem un interimar care este sef... Sa nu mai vorbim de inceputuri, nu au avut absolut niciun fel de dotare, nici macar birouri, nici unde sa-si mute arhiva. Eu nus tiu daca a fost inventariata, pana la momentul acesta, arhiva DNA-ului pe magistrati. Nu stiu daca SIIJ-ul are o arhivare corespunzatoare," a spus Gabriela Baltag.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.