Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet

Publicat in Politica 18 Noiembrie 2020 779 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet
Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet

Social-democraţii spun, într-un mesaj postat pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor, în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale.

"Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale. Guvernul Său umilește și mamele singure: familiile monoparentale sunt omise din ordonanța ce acordă 75% din salariu părintelui care stă cu copilul.

PSD: Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise
Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise.

Pentru părinții lor, va deschide, însă, negreșit școlile ca să le transforme în secții de votare. Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban devenită simbolul cinismului absolut", este mesajul transmis, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Elevului și Studentului, în care susține că tinerii au capacitatea de a se adapta rapid oricărui nou mediu și speră că aceștia vor depăși cu bine perioada dificilă în care se află România, făcând referire la pandemia COVID.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.