Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"

Publicat in Politica 16 Noiembrie 2020 466 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"
Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"

Fostul premier PSD Mihai Tudose i-a criticat luni în termeni duri pe Ludovic Orban şi pe Nicuşor Dan. Premierul şi primarul Capitalei doi au mers în control la mai multe spitale din Bucureşti, după tragedia de la Piatra Neamţ.

Invitat la emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe premierul Ludovic Orban şi pe primarul Capitalei Nicuşor Dan. După tragedia de la Piatra Neamţ, cei doi au verificat patru spitale din Capitală.

Mihai Tudose a criticat iniţiativa acestora, considerând că a fost făcută doar în scop electoral.

"Mie, recunosc că îmi vine să plec acasă de tot. Mi-e silă de el. Mi-e silă, pur şi simplu!

Şi faptul că poartă tricolorul pe mască mi se pare că împietează tricolorul. Ludovic Orban a aflat astăzi că România are o problemă cu ATI-urile. El s-a dus azi cu Nicuşor Dan prin spitale.

Nu ştiu care dintre ei era de la Sănătate Publică şi care de la ISU. Unul dintre ei era pompierul şi unul pe Sănătate Publică.

Pic şi Poc! Pic şi Poc! Ce naiba au verificat ei? În primul rând că nu are voie să intre într-o secţie ATI. El s-a dus în biroul managerului şi a stat la cafele.
Putea să-i cheme la Guvern. Asta era treabă de prim-ministru şi primar? A aflat astăzi, la jumătatea lui noiembrie că sunt nişte probleme. El a aflat că trebuie nişte chestii astăzi.

Urlă toată lumea de şase luni, el a aflat azi. S-au dus, repet, Pic şi Poc, în vizită până la spitale.

Tu eşti prim-ministru, ai o ţară de condus, care varză, aţi făcut-o varză şi-şi pierde o zi pe la spitale! Sunt secţii care sunt moderne, care sunt făcute anul trecut, o să mai facem noi nişte secţii. În noaptea asta se duce şi le croşetează şi Nicuşor Dan îi ţine sfoara."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.