Ce spune Andrei Volosevici despre realizarea Spitalului Municipal de Urgenta

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2020 1892 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune Andrei Volosevici despre realizarea Spitalului Municipal de Urgenta
Ce spune Andrei Volosevici despre realizarea Spitalului Municipal de Urgenta

Primarul municipiului Ploieşti are planuri mari pentru urbe. Pe unele le-a pus deja în aplicare, iar la altele este mult de muncă. Printre acesta ase numără şi un Spital Municipal de Urgenţă la standarde occidentale care , potrivit primarului, "să se învârta după stele".

Într-un inteviu acordat Agerpres, edilul a vorbit despre planurile sale în ceea ce priveşte spitalul.

"VORBIM AICI DE SPITALUL MUNICIPAL DE URGENŢĂ PLOIEŞTI, DESPRE CARE VORBEAM ŞI ÎN 2016 ŞI DE CARE NU S-A OCUPAT NIMENI. EL VA AVEA ÎNGLOBATĂ ŞI PEDIATRIA. SPITALUL VA FI PE CELE 9 HECTARE PE CARE LE VOM LUA DE LA MAPN ÎN ZONA STRĂZII GHEORGHE GRIGORE CANTACUZINO. LOGICA ESTE SĂ FIE UN SPITAL PAVILIONAR. ESTE FOARTE CLAR CĂ ESTE NEVOIE DE ASTA PENTRU CA, ÎN MOMENTE DE PANDEMIE SAU ÎN PROBLEME LEGATE DE PARTEA MEDICALĂ, SĂ POŢI SĂ PUI CARANTINĂ, DAR SĂ O FACI LA MODUL SERIOS, PENTRU CĂ VEDEM, DE EXEMPLU, SPITALUL JUDEŢEAN SAU SPITALUL MUNICIPAL ÎN CARE REAL NU AI CUM SĂ FACI CARANTINĂ. DECI, E VORBA DESPRE CREAREA DE CIRCUITE CONFORM SECOLULUI XXI. CONSTRUCŢIA SE FACE FACE CU AJUTORUL CNI, DOTĂRILE SE VOR FACE ŞI DIN FONDURI INTERNE – DE LA PRIMĂRIA PLOIEŞTI, CONSILIUL JUDEŢEAN PRAHOVA ŞI GUVERNUL ROMÂNIEI, ŞI DIN FONDURI EUROPENE. NE DORIM UN SPITAL ÎN JUR DE 300 ŞI CEVA DE LOCURI, DAR UN SPITAL... CARE SĂ SE ÎNVÂRTEASCĂ DUPĂ STELE.

COSTURILE AR FI UNDEVA ÎN JUR DE 40 DE MILIOANE DE EURO PROBABIL.", A DECLARAT EDILUL PENTRU AGERPRES.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.