Avertismentul parlamentarului de Prahova Laura Moagher: "Guvernul PNL va crește TVA dacă rămâne la guvernare"!

Publicat in Politica 06 Noiembrie 2020 257 ori
Google+ WhatsApp
Avertismentul parlamentarului de Prahova Laura Moagher: "Guvernul PNL va crește TVA dacă rămâne la guvernare"!
Avertismentul parlamentarului de Prahova Laura Moagher: "Guvernul PNL va crește TVA dacă rămâne la guvernare"!

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher atrage atenția asupra faptului că "este o gaură uriașă, fără precedent, între veniturile planificate și cele realizate de guvernul PNL, o gaură care nu mai poate fi acoperită la nesfârșit din împrumuturi, inclusiv pentru faptul că plafonul de îndatorare aprobat nu mai permite".

Parlamentarul de Prahova arată care sunt aceste diferențe c rezultă din datele oficiale, ele totalizând peste 26 de miliarde de lei, în primele trei trimestre ale lui 2020.

"Actualul guvern nu știe/nu poate să facă altceva decât să crească TVA și alte taxe pentru a face rost de bani, fapt anticipat inclusiv de specialiștii reputați ai ING Bank.

Datele oficiale sunt fără echivoc:

> 10,54 miliarde lei gaură la trimestrul I, diferența între veniturile programate si execuția la trei luni 2020.

> 7,9 miliarde lei gaura la al doilea trimestru, diferența între veniturile programate și execuția la șase luni 2020, cu o primă rectificare care a diminuat veniturile.

> 7,81 miliarde lei gaura la trimestrul III, diferența între veniturile programate si execuția bugetară la nouă luni, cu a doua rectificarea care a diminuat și mai mult veniturile", suține Laura Moagher.

Potrivit deputatului PSD, "cele 26,25 miliarde lei gaură la venituri dau măsura eșecului grav, fără precedent al celui mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani. Sunt bani care ar fi putut finanța fără probleme și alocații și pensii și salarii și investiții".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.