Disponibilizari in Prahova: Noul presedinte al Consiliului Judetean anunta ca va concedia peste 300 de angajati

Publicat in Politica 05 Noiembrie 2020 1952 ori
Google+ WhatsApp
Disponibilizari in Prahova: Noul presedinte al Consiliului Judetean anunta ca va concedia peste 300 de angajati
Disponibilizari in Prahova: Noul presedinte al Consiliului Judetean anunta ca va concedia peste 300 de angajati

Iulian Dumitrescu (PNL), noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, va propune vineri, 6 noiembrie, desfiintarea a 101 posturi din aparatul propriu al institutiei si a doua directii care totalizeaza peste 210 angajati.


Astfel, Iulian Dumitrescu a anuntat ca pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Prahova, care are in prezent 247 de persoane, a fost propusa reducerea cu 101 persoane. 15 dintre cele 27 de functii de conducere ar urma sa dispara.

"Economia la bugetul CJ ar fi cam 120 de miliarde de lei vechi pe an sau, pe patru ani, 480 de miliarde", a explicat noul sef al institutiei.

Acesta a mai declarat ca sunt angajati opt pompieri care au ca sarcina sa stinga incendiile la CJ, cu salarii 5.000-6.000 de lei.

Dumitrescu a anuntat ca propune, de asemenea, desfiintarea Directiei de Plante si Intretinere Drumuri Judetene, care are 55 de posturi, unde salariile se ridica la 4 milioane de lei, echivalentul a ceea ce "au produs" angajatii directiei intr-un an.

Noul sef al CJ Prahova mai sustine desfiintarea Directiei Judetene de Paza din cadrul CJ, care are 159 de posturi si care asigura paza obiectivelor, detinute de CJ, paza fiind asigurata, partial si in urma unor contracte cu privati.

Acesta a precizat ca din totalul de 101 posturi care ar urma a fi desfiintate in aparatul propriu al Consiliului Judetean zece sunt vacante, celelalte fiind ocupate.

Concedierile care ar avea loc in urma modificarii organigramei propuse de noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova ar putea avea loc daca membrii CJ alesi in 27 septembrie vor vota propunerea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.