Cozmin Gușă: Se pregătesc proteste masive în SUA. Democrații vor să vandalizeze capitala

Publicat in Politica 04 Noiembrie 2020 870 ori
Google+ WhatsApp
Cozmin Gușă: Se pregătesc proteste masive în SUA. Democrații vor să vandalizeze capitala
Cozmin Gușă: Se pregătesc proteste masive în SUA. Democrații vor să vandalizeze capitala

Analistul politic Cozmin Gușă susține că alegerile prezidențiale din SUA vor genera tensiuni majore, inclusiv după numărarea tuturor voturilor. Gușă arată că imaginile cu americanii care au ieșit pe străzi fac parte dintr-un plan mai mare, iar cele două tabere se vor confrunta în lupte de stradă.

"ELEFANTUL" din magazinul de "PORȚELANURI SCUMPE" SAU "MĂGARUL" ce se-ncăpățânează să tragă la "CĂRUȚA OLIGARHILOR"?!

Urmează câteva zile în care liderii politici mondiali și cetățenii bine informați despre mersul lumii, vor asista cu emoție la tranșarea finală a luptei din SUA între #ElefantulTRUMP și #MăgarulBIDEN, așa cum sunt caricaturizați candidații republicani sau democrați de cca 150 de ani în SUA.

Ce știm până la această oră?

TRUMP a fost votat masiv, BIDEN a pierdut multe state unde se-aștepta să câștige și, deși harta electorală arată majoritar ROȘIE/REPUBLICANĂ, armatele (înarmate la propriu!) ale celor tabere, se pregătesc de confruntări în stradă. La această oră, există certitudinea că militanții anti Trump SE PREGĂTESC SĂ VANDALIZEZE CAPITALA WASHINGTON DC!

În SUA atât MASS-MEDIA (incluzând aici și platformele de socializare), deținută ultramajoritar de către oligarhii corporatiști, cât și INSTITUTELE DE SONDARE, pe care le dețin cam tot ei, s-au decredibilizat în mod decisiv, deoarece atât propaganda lor pro BIDEN, dar și măsurătorile sociologice dovedit false azi, au fost invalidate prin votul americanilor.

TRUMP și-a declarat victoria pe twitter, se pregătește s-o facă și live, ceea ce va fi de fapt semnalul declanșator pentru VIOLENȚELE PUBLICE anunțate și pregătite de către DEMOCRAȚI, ce vor răspunde apelurilor oligarhilor de a nu accepta înfrângerea la vot.

Chiar dacă numărătoarea din statele ce-au mai rămas de contabilizat îl vor indica probabil învingător final pe TRUMP, motivația numărării votului prin corespondență va precumpăni în argumentația taberei BIDEN, ce-și pregătește astfel contestarea publică. De-aici va veni însă și sursa declarațiilor lui TRUMP&Company de a acuza frauda comisă prin votul la distanță. Iar din acest punct de contestări reciproce, vine ca decisiv rolul INSTANȚEI SUPREME DIN SUA de a judeca și tranșa multitudinea de reclamații ce vor încerca să dovedească frauda.

În afara programelor electorale net diferite ale celor 2 candidați, aceste alegeri sunt de fapt în esență, așa cum am sintetizat în titlu, despre distrugerea PORȚELANURILOR SCUMPE de către #ElefantulTRUMP (privilegiile corporațiilor multinaționale) sau păstrarea marilor avantaje financiare ale oligarhilor de către #MăgarulBIDEN. De-aici vor curge și consecințele pentru construcția NOII (DEZ)ORDINI MONDIALE, care va avea ca și consecință directă principală reașezarea politicii și a economiei în EURASIA, incluzând aici și debusolata UNIUNE EUROPEANĂ, deci inclusiv și România.

Deocamdată atât, e clar însă că lupta Trump-Biden se va tranșa doar pe fondul luptelor de stradă, cu intervenția forțelor de ordine, dar mai ales a JUSTIȚIEI AMERICANE.”, scrie Cozmin Gușă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.