Ioan Pitigoi este noul administrator public al judetului Prahova

Publicat in Politica 29 Octombrie 2020 593 ori
Google+ WhatsApp
Ioan Pitigoi este noul administrator public al judetului Prahova
Ioan Pitigoi este noul administrator public al judetului Prahova

Consiliul Județean Prahova s-a întrunit în ședință extraordinară, la începutul acestei săptămâni, pentru alegerea celor doi vicepreședinți ai instituției. Este vorba despre Cristian Apostol (USR) și Dumitru Tudone (PNL). Astăzi a fost desemnat și administratorul public al județului.

Astăzi, joi, 29 octombrie 2020, a fost desemnat și administratorul public al Consiliului Județean Prahova în persoana fostului viceprimar al municipiului Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Vă reamintim că Adrian Pițigoi a renunțat la mandatul de consilier local de la Câmpina în favoarea celui de consilier județean, iar acum, iată, în urma înțelegerilor făcute la nivel național între liderii PNL și PMP, fostul viceprimar devine administrator public al județului.

"Îi mulțumesc noului președinte al Consiliului Județean pentru încredere și îl asigur că, în pofida afilierii politice diferite sau a diferențelor de viziune dintre noi, voi face tot ceea depinde de mine pentru ca, împreună, să mișcăm județul Prahova către un viitor mai bun. Îi asigur pe prahoveni că, atât din poziția de administrator public al județului, cât și din aceea de senator (pentru care sper să obțin încrederea oamenilor la alegerile parlamentare), voi face tot ceea depinde de mine pentru a ne fi tuturor mai bine acasă. Acasă, adică în fiecare localitate din Prahova. Pe oamenii din Câmpina îi asigur că voi rămâne un om al locului și că voi acționa pentru ca proiectele pe care le-am gândit ca viceprimar – Zona Metropolitană Câmpina, Câmpina – un loc mai bun trăit, De la periferie spre centru – să poată fi implementate. Sper că voi găsi în noua administrație a orașului un partener și nu un adversar. Cât despre Agenda lui Pițigoi, ea va fi și de acum încolo deschisă problemelor comunității noastre, dragi prieteni, indiferent că ne vedem pe stradă sau aici, pe pagina de Facebook", a scris Adrian Pițigoi pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.