Cozmin Gușă: Lumea va intra în lockdown! Klaus Iohannis știe cât este de grav, dar vrea alegeri

Publicat in Politica 29 Octombrie 2020 1244 ori
Google+ WhatsApp
Cozmin Gușă: Lumea va intra în lockdown! Klaus Iohannis știe cât este de grav, dar vrea alegeri
Cozmin Gușă: Lumea va intra în lockdown! Klaus Iohannis știe cât este de grav, dar vrea alegeri

Analist politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, arată că marile țări ale lumii au revenit în lockdown, dar în România, deși președintele Klaus Iohannis cunoaște gravitatea situației, nu se va adopta o astfel de măsură pentru că sunt mai importante alegerile parlamentare.

"GERMANIA, FRANȚA, CEHIA, IRLANDA, ȚARA GALILOR, ș.a., INTRĂ ÎN "LOCKDOWN".

ÎN "OSPICIUL NUMIT ROMÂNIA" APAR SCENE DE GROAZĂ:

"ȘEFUL AZILULUI", IOHANNIS, ASIGURĂ BOLNAVII CĂ PRIN GRIJA "INFIRMIERILOR LIBERALI", EI NU VOR MURI. "PACIENTUL CTP" (de la secția jurnaliști a #Spitalului9), ÎI SARE ÎN AJUTOR LUI KWI ȘI SPULBERĂ CHIAR ȘI SPERANȚA DIVINĂ, INDICÂNDU-L PE PATRIARHUL DANIEL CA FIIND ȘARLATAN!

În urmă cu 2 săptămâni anunțam aici că gravitatea situației va impune un LOCKDOWN INTERNAȚIONAL, în paralel cu pregătirea veselă și inconștientă de alegeri în România:

"Un lockdown mondial, previzibil, discutat deja în marile cancelarii. Eu am informația din interiorul Guvernului Germaniei, conform căreia, marile puteri care includ aici și Uniunea Europeană în bloc, dar și Rusia, China și chiar și Turcia, discută în acest moment posibilitatea unui închideri a lumii, undeva între 15 și 20 noiembrie, timp de o lună, până în buza Crăciunului 2020.

Asta înseamnă o stare de urgență generalizată, cu regulile implicate de restricționare totală a contactelor inter-umane în afara celor necesare, tocmai pentru ca să limiteze efectul pandemiei. Atunci, în acest context de lockdown mondial, alegerile din România ar pica exact în mijlocul acestui lockdown și devin nepotrivite împotriva valului"

(15 octombrie, discuția cu Bogdan Chireac la DCNEWSTV)

Ei bine, situația a degenerat mai rapid și măsurile au fost urgentate, nemaiașteptând acordul informal post electoral din SUA, dintr-un motiv clar invocat de către Merkel și Macron la unison:

"DACĂ NU PUNEM FRÂNĂ, SPITALELE NOASTRE VOR FI REPEDE COPLEȘITE!"

Nu e cazul să mai insist arătând de câte ori e mai proastă situația în spitalele românești decât în cele din vestul Europei, specialiștii bine informați operează însă cu ideea că peste cca 1 săptămână SISTEMUL ATI VA CRĂPA sub afluxul de pacienți cu comorbidități ce vor avea nevoie de terapie intensivă,cu intubare inclusă.

Ce e grav este că Iohannis are cunoștință despre acest lucru, dar își continuă recitalul "SALVĂRII ROMÂNIEI PRIN ALEGERI PE 6 DECEMBRIE", dată la care românii ar trebui să stârpească COVIDU', fix prin votul anti PSD... Când acum 10 ani am scris cartea "UN OSPICIU NUMIT ROMÂNIA. CRONICA UNUI EȘEC PREMEDITAT." , mărturisesc că îl aveam în minte ca "șef de ospiciu" pe inconștientul BĂSE, secondat solid de către "infirmierii nebuni" și ei de tipul COLDEA, MAIOR, KOVESI, ș.a. Cunoscându-l pe Klaus Iohannis încă de prin 2001, n-aș fi mizat pe această defectare majoră a sa, relevată azi prin declarațiile din pandemie dedicate strict scopului electoral, un Iohannis care upgradează clar evoluția de tip ȘEF DE OSPICIU a fostului BĂSE ...

Ca să completeze atmosfera de speriat, "pacienții" cu notorietate de tipul jurnalistului CTP, devin și ei brusc activi (în speranța probabil de a scăpa de porția de dușuri reci de calmare), și "dau cu barda-n Dumnezeu". Văzând mesajul Patriarhului Daniel, dedicat atât domolirii avântului de demolare spirituală promovat de către "echipajul Iohannis", cât și redării speranței creștinilor înspăimântați de această ofensivă antinațională, CTP a sărit ieri precum "NAE DIN BAIE", dar cu obișnuitele spume la gură (!), și l-a numit pe LIDERUL SPIRITUAL AL MAJORITĂȚII ROMÂNILOR ca fiind ȘARLATAN. Bineînțeles că a făcut asta pentru a descuraja orice intenție ulterioară de emisie în plus de mesaje de NORMALITATE din partea ierarhilor ortodocși.

Ei bine, ce-i de făcut?

Simplul scuipat în sân sau afurisenia în cazurile de acest tip, nu par a fi de-ajuns. Solidaritatea vectorilor publici în a-i pune la respect pe acești nebuni care infectează spațiul public, caracterizându-i în mod corespunzător pentru temperarea avântului lor nebunesc, ar fi necesară și chiar urgentă ca primă măsură. În plus, oamenii care mai sunt responsabili prin INSTITUȚIILE STATULUI, trebuie să sprijine izolarea mediatică a acestui gen de cetățeni ce-ar trebui să aibă "dungă roșie pe buletin", pentru că trebuie să fim conștienți de un lucru:

NEBUNIA PROMOVATĂ PUBLIC ESTE MAI CONTAGIOASĂ ȘI LETALĂ DECÂT COVIDUL!", scrie Cozmin Gușă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.