PNL Timiș CALCĂ USR pe cap și îl invită să SEMNEZE protocolul fără pretenții la funcții sau să FACĂ alianță cu PSD

Publicat in Politica 23 Octombrie 2020 Actualizat: 23 Octombrie 2020 673 ori
Google+ WhatsApp
PNL Timiș CALCĂ USR pe cap și îl invită să SEMNEZE protocolul fără pretenții la funcții sau să FACĂ alianță cu PSD
PNL Timiș CALCĂ USR pe cap și îl invită să SEMNEZE protocolul fără pretenții la funcții sau să FACĂ alianță cu PSD

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a semnat parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USR PLUS și îi invită și pe liderii Alianței „să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor” și să semneze documentul.

„Alin Nica a semnat protocolul cu USRPLUS, oare semnează și Fritz? Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a semnat, în cadrul unei conferințe de presă, parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USRPLUS”, transmite PNL Timiș pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, Alin Nica a afirmat că îi așteaptă pe liderii USR PLUS să îi urmeze exemplul.

„Îi aștept și pe cei de la USRPLUS, dacă chiar sunt sinceri în demers și spun că nu îi interesează funcțiile, ci îi interesează problemele oamenilor și proiectele comune la care am convenit, să facă acest efort să vină să îl semneze aici până luni la prânz. Le ofer și o cafea, pentru că suntem gazde bune și bănățenii sunt gazde bune și tolerante, și să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor și să semneze acest parteneriat pentru Timișoara și Timiș, pe care eu îl consider excelent, bazat pe proiecte și principii sănătoase. Dacă pe dumnealor îi interesează funcțiile, atunci să o spună foarte clar sau să facă ceea ce au și spus, să facă o alianță periculoasă și toxică cu PSD în Consiliul Local Timișoara. Noi nu dorim să avem nici un fel de discuții cu PSD pe această temă, dar dacă ei vor să facă acest lucru, le dorim succes”, a declarat NIca, potrivit sursei citate.

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a acuzat, joi, pe liberalii din județ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele ușilor închise”: „Liderii PNL ne-au demonstrat un singur lucru: dinozaurii încă există”.

„După 3 zile de negocieri cu PNL Timiş care păreau încheiate, astăzi liderii PNL ne-au demonstrat un singur lucru: dinozaurii încă există. Am păstrat transparența în această perioadă, timp în care PNL negocia cu vechea clasă politică, în spatele ușilor închise”, scria pe Facebook Cristian Moș.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.