Mesajul lui Bogdan Toader dupa ce a fost investit in functia de consilier judetean

Publicat in Politica 23 Octombrie 2020 887 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul lui Bogdan Toader dupa ce a fost investit in functia de consilier judetean
Mesajul lui Bogdan Toader dupa ce a fost investit in functia de consilier judetean

Bogdan Toader, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a tinut sa transmita un mesaj prahovenilor, imediat dupa investitura sa in functia de consilier judetean. Toader le-a multumit celor care l-au sustinut in alegeri si si-a luat angajamentul de a lupta in continuare pentru dezvoltarea comunitatii prahovene.

Redam mesajul integral:

Am depus, astăzi, jurământul de învestitură în funcția de consilier județean, cu gândul la viitorul județului Prahova și marile proiecte, care merită continuate.

Deși vom continua în opoziție, vă asigur că atât eu, cât și colegii mei vom lupta în continuare pentru dezvoltarea comunității prahovene, rămânând vigilenți și orientați pe rezultate.

Vreau să mulțumesc, pe această cale, încă o dată, tuturor celor 104.000 de prahoveni, care mi-au acordat votul dumnealor de încredere, pe 27 septembrie!

Rămân același om și voi fi alături de dumneavoastră, pentru Prahova, întotdeauna.

#dezvoltămPrahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.