Grevă la Ministerul Muncii! Angajații nu mai vor să lucreze cu Violeta Alexandru. Acuzații grave!

Publicat in Politica 20 Octombrie 2020 18733 ori
Google+ WhatsApp
Grevă la Ministerul Muncii! Angajații nu mai vor să lucreze cu Violeta Alexandru. Acuzații grave!
Grevă la Ministerul Muncii! Angajații nu mai vor să lucreze cu Violeta Alexandru. Acuzații grave!

Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunță că a declanșat luni, 19 octombrie, o grevă japoneză. Motivul îl reprezintă atitudinea ministrului Violeta Alexandru, acuzată că refuză dialogul cu personalul angajat și îi denigrează pe salariații MMPS.

Practic, angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale nu mai vor să lucreze cu ministrul de resort, o situație incredibilă și nemaiîntâlnită.

Într-un comunicat de presă, Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunță declanşarea grevei din cauza lipsei dialogului cu ministrul Violeta Alexandru. Sindicaliștii susțin că vor să tragă un semnal de alarmă prin acest protest.

„Pe fondul lipsei dialogului între organizaţia noastră, Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii, şi ministrul Muncii, doamna Victoria-Violeta Alexandru, în urma consultării membrilor noştri, luni 19 octombrie, vom recurge la forma de protest de tip – grevă japoneză – pentru a semnala situaţia deosebită în care ne aflăm, situaţie provocată de denigrarea continuă a angajaţilor instituţiilor din M.M.P.S., denigrare venită chiar de la actualul ministru", se arată în comunicatul al organizaţiei sindicale.

 

Sindicaliştii acuză faptul că toate problemele generate în sistem se datorează lipsei unor măsuri de natură logistică şi organizatorică înregistrate la toate nivelurile, nicidecum nu ar avea legătură cu implicarea funcţionarilor din instituţiile M.M.P.S. Astfel, susțin cei din Federația Sindicatelor M.M.P.S, problemele ar fi generate de nepunerea în aplicare a unor prevederi legale aflate deja în vigoare ori de neadaptarea unor măsuri legislative noi la situaţia prezentă, astfel încât să fie facilitată desfăşurarea cât mai eficientă a activităţii ministerului.

Însă asta nu este tot! Violeta Alexandru este acuzată și de comunicare agresivă cu angajații şi mai ales de lipsă de respect față de salariații Ministerului Muncii!

Iată ce revendicări au sindicaliştii:

„Încetarea atitudinii denigratoare a actualului ministru, doamna Victoria-Violeta Alexandru, prin comunicarea agresivă şi lipsită de respect la adresa angajaţilor din cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale (Case de pensii, Agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, Inspectorate teritoriale de muncă, Agenţii judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială)".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.