PSD propune impozit pe venit zero la salariul minim. Impactul ar fi de doar 0,2% din PIB

Publicat in Politica 16 Octombrie 2020 721 ori
Google+ WhatsApp
PSD propune impozit pe venit zero la salariul minim. Impactul ar fi de doar 0,2% din PIB
PSD propune impozit pe venit zero la salariul minim. Impactul ar fi de doar 0,2% din PIB

Social-democrații propun impozit pe venit zero la salariul minim, prin creșterea deducerilor personale, social-democrații precizând că impactul bugetar va fi de 0,2% din PIB.

"PSD propune impozit pe venit ZERO la salariul minim, prin creșterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei.

Astfel, 80-85% dintre salariații țării vor fi cuprinși în această măsură și vor avea câștiguri nete semnificativ mai mari! Este vorba în special de cei între salariul minim și pragul salarial de 4.000 lei.

"O soluție ușor de aplicat fiscal, cu un impact bugetar de doar 0,2% din PIB"

Contribuțiile sociale rămân, deci nu e afectat bugetul de pensii sau de sănătate și nici dreptul la pensie al salariaților! O soluție ușor de aplicat fiscal, cu un impact bugetar de doar 0,2% din PIB. Se aplică pe un singur contract de muncă, astfel încât să se prevină divizarea artificială a salariilor pe mai multe contracte.

Este o măsură de justiție socială, care ajută marea masă a salariaților - în special pe cei din economia privată, cum ar fi angajații din HORECA umiliți de guvernarea liberală, dar și pe sutele de mii de români ținuți de patroni în zona salariului minim", scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.