PMP si-a desemnat candidatii la parlamentare. Cine deschide listele la Senat si Camera Deputatilor

Publicat in Politica Vineri, 09:18 894 ori
Google+ WhatsApp
PMP si-a desemnat candidatii la parlamentare. Cine deschide listele la Senat si Camera Deputatilor
PMP si-a desemnat candidatii la parlamentare. Cine deschide listele la Senat si Camera Deputatilor

PMP Prahova, filiala condusa de Catalina Bozianu, si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, la Senat, Ioan Adrian Pitigoi va deschide lista, in timp ce Catalina Bozianu se afla pe prima pozitie pentru Camera Deputatilor.

Pitigoi, devenit celebru in campania electorala datorita "agendei lui Pitigoi", a postat si un mesaj pe reteaua de socializare prin intermediul caruia a anuntat ca va reprezenta Prahova in Parlamentul Romaniei:

„Agenda lui Pițigoi" va continua să se umple, nu va rămâne pe birou. :)

Colegii din PMP-Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita „politică mare". Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe oameni și comunitățile noastre la București, în Parlament.

Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă.

Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor.

Atât eu, cât și colegii mei din PMP-Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în „Agenda lui Pițigoi" și vom fi vocea ta la București.

#voceatalaBucurești #agendaluiPitigoi

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.