Sorin Grindeanu: Nicușor Dan, în secția nr.1, are 126 de voturi. La AEP sunt înregistrate 326 de voturi

Publicat in Politica 30 Septembrie 2020 1463 ori
Google+ WhatsApp
Sorin Grindeanu: Nicușor Dan, în secția nr.1, are 126 de voturi. La AEP sunt înregistrate 326 de voturi
Sorin Grindeanu: Nicușor Dan, în secția nr.1, are 126 de voturi. La AEP sunt înregistrate 326 de voturi

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a prezentat miercuri, într-o conferință de presă, documente care ar justifica o renumărare a voturilor de la alegerile locale în București, el spunand ca liberalii refuza o renumarare pentru ca s-ar descoperi `un furt de proportii'. El a spus că social-democrații au un teanc de documente care ridică suspiciuni, a și a prezentat trei dintre ele:

  • „Dl Nicusor Dan, in sectia nr.1, in sectia de votare cu semnatura tuturor reprezentantilor, are 126 de voturi. Inregistrate la AEP, va rog sa verificate, sunt 326 de voturi.
  • Al doilea exemplu, diferente intre numarul persoanelor care s-au prezentat si au votat si cele identificate pe lista cu semnatura. La sectia 165 au fost 817 voturi si dupa aceea persoane identificate 807 (cu semnatura)
  • La sectia 209 aici lucrurile cred ca sunt si mai grave, avem procese verbale cu stersaturi, modificari, adaugiri. Cu carioca, asa trebuie sa arate un proces verbal
  • Azi dimineata a venit dna Firea cu un dosar intreg. V-am prezentat cateva exemple. Cerem renumararea votului dintr-un motiv simplu, eliminarea suspiciunilor pe sectoare si la primaria generala. Nu spunem ca s-ar schimba rezultatul alegerilor, dar sa eliminam suspiciunile”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.