FRAUDA la vot, in Prahova! Sute de voturi au fost INVERSATE intre partide

Publicat in Politica 29 Septembrie 2020 5296 ori
Google+ WhatsApp
FRAUDA la vot, in Prahova! Sute de voturi au fost INVERSATE intre partide

Alianța pentru Prahova a contestat la Biroul Electoral Județean Prahova mai multe nereguli în procesele verbale, în urma numărătorii paralele făcute. Au fost sesizate necorelări între procesele verbale din secțiile de votare și rezultatul afișat pe site-ul AEP, în mai multe secții de votare din județ.


La verificarea site-ului AEP pentru centralizarea rezultatelor votului, am constatat că, la mai multe secții de votare din județul Prahova, au fost inversate voturile între Alianța pentru Prahova și alte formațiuni politice înscrise la scrutinul de duminică.


De asemenea, am solicitat renumărarea voturilor nule, atât pentru alegerea Consiliului Județean, cât și pentru alegerea Președintelui Consiliului Județean Prahova, sesizând un număr nejustificat de mare al voturilor nule.


În cazul în care contestatiile vor fi respinse, vom recurge la instanțele de judecată.


Așteptăm cu interes răspunsul Biroului Electoral Județean, deoarece este necesară o imagine finală foarte corectă a rezultatului scrutinului din 27 septembrie.

comunicat Alianta pentru Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.