O imagine sugestiva, de pe Bulevardul Castanilor. O cioara moarta care zace in iarba prevesteste "moartea" PNL in Ploiesti

Publicat in Politica 22 Septembrie 2020 513 ori
Google+ WhatsApp
O imagine sugestiva, de pe Bulevardul Castanilor. O cioara moarta care zace in iarba prevesteste "moartea" PNL in Ploiesti
O imagine sugestiva, de pe Bulevardul Castanilor. O cioara moarta care zace in iarba prevesteste "moartea" PNL in Ploiesti

Printre zecile de imagini de groaza cu Ploiestiul european al anului 2020, se regaseste si o fotografie care pare ca prevesteste dezastrul cu care se va confrunta PNL la alegerile din 27 septembrie.

Condus de un liberal "pursânge", pe care alti liberali de incredere l-au recomandat si girat, orasul nostru a ajuns groapa de gunoi a Prahovei. Nicio alta comuna din judet nu s-a degradat si nu arata in halul in care o face municipiul Ploiesti astazi.

Atunci cand implicarea autoritatilor este nula, natura parca vine sa atraga atentia si o face, asa cum am vazut, fara mila. Din fericire, Ploiestiul a fost ferit de calamitati naturale care sa ne ia pe sus gunoaiele si jegul, insa ne lovim de alte efecte ale nesimtirii si indolentei conducerii PNL a primariei Ploiesti.

Un exemplu este Bulevardul Castanilor, cel mai murdar, abandonat si uscat Bulevard principal din Romania. Nepasarea si reaua-credita cu care a fost tratata cea mai mare zona de promenada din oras au produs efecte triste si rusinoase.

Sobolani morti, banci acoperite de excremente de ciori, copaci rupti si cazuti peste masini, pasari moarte, chiar si serpi asunsi prin iarba netaiata cu lunile. Acest tabloul este, de fapt, imaginea primarului PNL actual, care timp de 4 ani si-a gasit numai scuze pentru incapacitatea de a administra municipiul. In schimb, salariul a fost incasat la timp, luna de luna.

Imaginea cu cioara moarta in iarba vine ca o profetie a rezultatului electoral din 27 septembrie, unde, cu siguranta, cetatenii vor vota cu aceeasi generozitate cu care au fost tratati in ultimii ani.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.