Florin Cîţu a dat în bâlbâială. La propriu

Publicat in Politica 16 Septembrie 2020 424 ori
Google+ WhatsApp
Florin Cîţu a dat în bâlbâială. La propriu
Florin Cîţu a dat în bâlbâială. La propriu

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a dat în bâlbâială. La propriu. Întrebat la Iași, când va cumpăra Guvernul materiale şi echipamente de protecţie anti-Covid de la producătorii români, oficialul român nu a fost în stare să dea un răspuns clar. Chiar dacă întrebarea adresată de o antreprenoare care deţine singura companie care produce ţesături tehnice din România a fost detaliată, Cîțu nu a reușit nici măcar să spună câteva cuvinte românești.

„Din luna martie am lucrat şi obţinut un rezultat foarte bun la două ţesături anti-Covid pentru combinezoane, un ţesut de unică folosinţă şi o ţesatură laminată cu 30 de utilizări, resterilizări, avizate de Ministerul Apărării. Le avem pe stoc şi acum, nu le-a cumpărat nimeni.

Am încercat să le vindem în Polonia, având o colaborare cu o firmă. Le-au testat, le-au plăcut. Înainte de a semna contractul, a ofertat o firmă poloneză şi au spus că iau de la polonezi. Corect.

Am încercat să vindem în Italia, tot la nişte colaboratori. Le-au testat, le-a plăcut, dar au cumpărat de la un italian.

Vă întreb pe dumneavoastră, când în ţara noastră va fi nevoie de o ţesătura tehnică şi se va spune: este unul la Iaşi şi hai să luăm de la el?”, l-a întrebat antreprenoarea pe Florin Cîţu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.