Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Publicat in Politica 15 Septembrie 2020 342 ori
Google+ WhatsApp
Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului
Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Document-bombă intrat în posesia reporterului Bugetul.ro! Pe scurt, o mamă a făcut o cerere, la Serviciul Pașapoarte București, pentru a i se elibera fiicei sale minore pașaportul.

Solicitarea mamei este respinsă, iar motivul este ireal. Tatăl minorei este mort și, pentru a i se elibera fetei pașaportul, ar fi nevoie de verificări suplimentare, inclusiv de „prezentarea” tatălui decedat la sediul Serviciului.

Răspunsul dat mamei minorei este semnat chiar de directorului Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, comisarul de poliție Claudiu Petre Porojan.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte aparține de Prefectura București, instituție în fruntea căreia se află Gheorghe Cojanu.

Gheorghe Cojanu a fost numit în funcția de prefect chiar de către Guvernul Ludovic Orban, în luna mai.

„În cazul dumneavostră, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că tatăl minorei, …, figurează ca fiind decedat, situație în care sunt necesare verificări suplimentare, inclusiv prezentarea acestuia la sediului serviciului nostru”, se arată în documentul ajuns în posesia reporterului Bugetul.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.