ULTIMĂ ORĂ Primăria Gornet l-a SOMAT pe Raed Arafat să PLĂTEASCĂ după ce a carantinat ABUZIV localitatea

Publicat in Politica 10 Septembrie 2020 Actualizat: 10 Septembrie 2020 1464 ori
Google+ WhatsApp
ULTIMĂ ORĂ Primăria Gornet l-a SOMAT pe Raed Arafat să PLĂTEASCĂ după ce a carantinat ABUZIV localitatea
ULTIMĂ ORĂ Primăria Gornet l-a SOMAT pe Raed Arafat să PLĂTEASCĂ după ce a carantinat ABUZIV localitatea

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost somat oficial de Primăria Gornet, să achite suma de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Asta după ce în 13 august ÎCCJ a decis că măsura de carantinare a localității a fost dispusă abuziv.

„Respinge excepţiile inadmisibilităţii şi nulităţii recursului formulat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, invocate de recurenta-reclamantă Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet. Respinge recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei civile nr.694 din 4 august 2020, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat.

Ia act de renunţarea la judecata recursului formulat de reclamanta Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet. Obligă recurentul-pârât Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă la plata sumei de 1.000 lei, cu aplicarea art.451 alin.2 Cod Procedură Civilă, reprezentând cheltuieli de judecată către recurenta –reclamantă Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 august 2020”, au stabilit judecătorii ICCJ.

Primarul din Gornet, Nicolae Negoitescu , spune că va cere daune de un milion de euro, în cadrul unui proces separat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.