Marcel Ciolacu avertizează: PSD nu va accepta încă 2 luni de stare de alertă

Publicat in Politica 28 Mai 2020 1030 ori
Google+ WhatsApp
Marcel Ciolacu avertizează: PSD nu va accepta încă 2 luni de stare de alertă
Marcel Ciolacu avertizează: PSD nu va accepta încă 2 luni de stare de alertă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, scrie într-un editorial semnat în EvZ, despre gafele comise de Guvernul Orban la Guvernare și arată că PSD nu va accepta prelungirea stării de alertă cu 2 luni.

”Ministrul sănătății ne anunță că vom reveni la o viață “relativ” normală abia din august și vrea, probabil, să-i fim și recunoscători pentru asta. Adică să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei.

Să le ascultăm rabdători promisiunile mincinoase și să le urmărim aprobator gafele ce provoacă haos în întreaga societate românească. Dacă așa văd consensul pentru scoaterea țării din criză se înșeală: eu și colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu așa ceva.”, scrie Marcel Ciolacu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.