S-a redeschis Gradina Botanica de la Bucov. Primul vizitator, presendintele CJ Prahova, Bogdan Toader

Publicat in Politica 16 Mai 2020 2941 ori
Google+ WhatsApp
S-a redeschis Gradina Botanica de la Bucov. Primul vizitator, presendintele CJ Prahova, Bogdan Toader
S-a redeschis Gradina Botanica de la Bucov. Primul vizitator, presendintele CJ Prahova, Bogdan Toader

Gradina Botanica de la Bucov, o adevarata oaza de liniste, s-a redeschis publicului larg si isi asteapta vizitatorii. Primul care s-a bucurat de peisajul superb oferit de florile si arborii parcului a fost chiar presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care a recunoscut ca i-a fost dor de o iesire in aer liber, pentru relaxare.

"A fost prima mea iesire pentru relaxare si am ales sa merg la Gradina Botanica de la Bucov. Dupa toata perioada in care am respectat regulile, pentru ca am vrut sa fiu un exemplu pentru prahoveni, am simtit sa merg undeva aproape de casa, la aer curat, in peisajul superb pe care il ofera gradina botanica. In continuare le recomand prahovenilor sa ramana precauti si sa limiteze iesirile si drumurile lungi, dar sa se bucure de frumusetile judetului nostru.", ne-a declarat Bogdan Toader.

 

Adimistratorii Gradinii Botanice au lansat o invitatie publica, pe Facebook, tuturor celor care iubesc iesirile in natura:

De astăzi puteți vizita ,,Grădina Botanica Bucov”, secție a Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova

Având în vedere că starea de alertă ce a început din data de 15 mai 2020, permite anumite măsuri de relaxare, de astăzi prahovenii pot vizita ,,Grădina Botanica Bucov”.Secție a Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, Grădina Botanică este amplasată pe o suprafaţă de aproximativ 15 ha, în partea de vest a Parcului Memorial “Constantin Stere” din comuna Bucov, aflată în vecinătatea Ploieştiului. Accesul principal se realizează din DJ 236, fiind la 7 km distanță de Ploiești. Vă invităm, într-o oază de linişte şi frumos, unde puteți admira peste 300 de specii de arbori şi arbuşti, plante şi flori ornamentale, repartizate în diverse sectoare, precum Grădina Engleză, Grădina Italiană, Grădina Franceză şi o zonă alpină. Totodată,un iaz cu peşti exotici şi o fântână arteziană vă introduc într-o atmosferă de relaxare și meditație.

Așadar vă așteptăm să vă bucurați privirea în natură, într-un mediu curat, unde pe lângă relaxare, puteți afla și multe informații utile legate de parcul dendrologic, flori și plante. Să redescoperim împreună natura în aceste zile frumoase de primavară.
Adresa muzeului este următoarea:, comuna Bucov, jud. Prahova. Facebook: https://www.facebook.com/pg/Gradina-Botanica-Bucov Când situația o va permite, vă invităm cu drag să treceți pragul altor obiective turistice sau muzee din judetul Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.