Bravo, Dobre! Ai reusit! Autobuzele din Ploiesti sunt pline

Publicat in Politica 24 Martie 2020 2102 ori
Google+ WhatsApp
Bravo, Dobre! Ai reusit! Autobuzele din Ploiesti sunt pline
Bravo, Dobre! Ai reusit! Autobuzele din Ploiesti sunt pline

Masura impusa de autoritatile ploiestene, a caror sanatate mentala o punem serios la indoiala, de a limita orarul de circulatie a autobuzelor, a rezultat intr-o aglomeratie de nedescris in mijloacele de transport.

In timp ce alte administratii locale suplimenteaza numarul autobuzelor tocmai pentru a limita formarea grupurilor mari de persoane in statii si in autovehicule, la Ploiesti, mintile luminate au facut fix pe dos.

O alta masura pe care unele primarii din tara au luat-o a fost aceea a interzicerii totale a circulatiei mijloacelor de transport in comun. 

Oricare ar fi varianta, cetatenii sunt protejati. La noi, niste fatalai nu snt in stare sa-si asume masuri serioase, ci doar jumatati de masura, asa cum sunt ei obisnuiti sa munceasca si sa traiasca.

Multumim, Dobre! Esti cel mai tare!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.