Candidat puternic la Brazi!

Publicat in Politica 27 Februarie 2020 Actualizat: 27 Februarie 2020 8633 ori
Google+ WhatsApp
Candidat puternic la Brazi!
Candidat puternic la Brazi!

Primarul în funcție al comunei Brazi, Radu Leonaș, va avea un competitor pe măsură. Sursele noastre spun că Mircea Florian Radu, fiul fostului primar Radu Ilie, edilul care a demarat procesul de modernizare a comunei, contribuind decisiv la creșterea stadardului de viață al locuitorilor, este candidatul PSD pentru Primăria Brazi.


Tatăl său a fost ales 4 mandate la rând de locuitorii din Brazi (1996-2012), iar Radu Mircea Florian, educat în spiritul apartenenței la comunitatea locală și importanța dezvotării acesteia, este licențiat în studii economice și are experiență managerială în administrația publică locală ploieșteană, fiind, în prezent, Șeful Complexului Hipodrom din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti.


Experiența sa profesională nu se rezumă la sectorul public, ci cuprinde și calitatea de administrator al unor societăți comerciale, inclusiv, în cadrul S.C. Ramivi TV, operatorul economic care a implementat, în anul 2003, pentru prima dată, cablu TV în comuna Brazi, un serviciu necesar și așteptat de cetățenii comunei la acea vreme. În plan personal, Mircea Florian Radu (40 ani) este căsătorit și tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani.
Radu Mircea Florian va fi susținut de echipa PSD Brazi, organizație puternică, care îl va sprijini pentru a câștiga alegerile locale de anul acesta, având toate șansele să devină noul primar al localitații pentru a continua procesul de dezvoltare a comunei, început de tatăl său.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.