Hotii de "dreapta": Un lider PNL a fost dat afara din partid dupa ce a STRICAT o serie de blaturi și aranjamente

Publicat in Politica 26 Februarie 2020 1533 ori
Google+ WhatsApp
Hotii de "dreapta": Un lider PNL a fost dat afara din partid dupa ce a STRICAT o serie de blaturi și aranjamente
Hotii de "dreapta": Un lider PNL a fost dat afara din partid dupa ce a STRICAT o serie de blaturi și aranjamente

O adevărată bombă s-a detonat în PNL. Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a fost exclus din PNL. În replică la excludere, Iliuță susține că există interese mari în PNL și el a deranjat o serie de blaturi și aranjamente.

”Cred că este timpul ca toată lumea să știe ce se întâmplă în lumea politică de la Călărași

Nu mai este un secret faptul că cei care ani de zile au ținut municipiul și județul într-o zonă de subdezvoltare sunt foarte deranjați de tot ceea ce fac pentru a îndrepta lucrurile.

Știți foarte bine că de 3 ani si jumătate tot încearcă să mă elimine din funcția administrativă pentru că le-am deranjat în permanentă blaturile și interesele.
Ultima încercare, cea de ieri, mi-a confirmat faptul că anumite persoane au dificultăți în a citi și în a aplica legislația. Din păcate, unii dintre ei se află în funcții care gestionează destinele unei comunități.Să vă explic pe înțelesul tuturor:
Ieri a avut loc o ședință a unei organizații locale din care eu NU fac parte și care neavând nicio competență a votat excluderea mea prin niște voci care toată viața nu au făcut decât să trăiască pe spatele cetățeanului. 
Pentru mine nu este o surpriză ceea ce se întâmplă. Eu nu am nicio așteptare de la aceste personaje și este evident că nici dumneavoastră nu mai aveți .
Este timpul ca politicienii să înțeleagă că rolul lor este de a fi continuu în slujba cetățeanului și nu al propriului lor buzunar. 
Vă spun un singur lucru: Pe linie administrativă, eu cu echipa mea voi continua proiectele pentru comunitate ale căror rezultate se văd, iar din sfera politică vă mărturisesc că există un val cert de susținere pentru tot ceea ce am inițiat.”, scrie Vasile Iliuță.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.