Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că ”după ora 16.00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!

Publicat in Politica 24 Februarie 2020 1051 ori
Google+ WhatsApp
Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că ”după ora 16.00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!
Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că ”după ora 16.00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!

Libertatea a întrebat clinica Sanador care este programul doctorului Horațiu Moldovan, secretarul de stat al Ministerului Sănătății.


Coronavirusul se prefigurează drept cea mai importantă provocare a sistemului medical din România, din ultimii ani. Guvernul a declarat că s-a mobilizat exemplar.

Încă de la instalare, Ludovic Orban s-a declarat șocat de cât de puțin muncise guvernul PSD. ”Aseară m-am întors la 9.30 la guvern și nu am găsit pe nimeni. Trebuie să înțeleagă lumea că trebuie schimbat modul de lucru. Atâta timp cât ministrul sau premierul muncește, orice om care e chemat să își atingă obiectivele care sunt stabilite trebuie să fie la muncă”, a spus prim-ministrul PNL pe 6 noiembrie 2019.

Apoi, pe 2 februarie anul acesta, la întîlnirea cu Consiliul Național al PNL, premierul a relatat că ”Muncim câte 16 ore pe zi sa gasim soluții la nenorocirile pe care ni le-au lăsat” cei din guvernul anterior.

În aceleași zile în care premierul Orban susținea că la Guvern se muncește zi lumină, Libertatea a cerut clinicilor Polisano și Sanador să explice care este programul exact al ministrului Victor Costache și al secretarului de stat Horațiu Moldovan, ambii conducând Ministerul Sănătății și continuând să lucreze la cele două rețele private.

”Domnul Conf. Horațiu Moldovan își desfășoară activitatea profesională în cadrul Sanador de 4 ani. Dumnealui operează și oferă consultații după ora 16.00 în fiecare zi, de când a fost numit Ministru Secretar de Stat. Anterior numirii în funcția de demnitar, își desfășura programul începând cu ora 08:00”, a răspuns Sanador pe 31 ianuarie.

răspuns Sanador

Așa se explică situația relatată de un ONG, care l-a sunat acum câteva zile, puțin după ora 16, pe secretarul de stat Horațiu Moldovan pentru transportul unui pacient, iar răspunsul secretarului de stat a fost: ”Sunt în consultații cu pacienții, vă rog frumos mă puteți suna mai târziu?”.


Polisano nu a răspuns care este programul de lucru în privat al ministrului Costache. Ministrul a spus că operează doar în weekend la Polisano, la Sibiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.