Comunicat de presa/ USR si +Plus Prahova s-au inteles pe candidatii la locale

Publicat in Politica 19 Februarie 2020 Actualizat: 19 Februarie 2020 603 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat de presa/ USR si +Plus Prahova s-au inteles pe candidatii la locale
Comunicat de presa/ USR si +Plus Prahova s-au inteles pe candidatii la locale

Alianța USR Plus a bătut palma pentru prahoveni!

Într-o conferință de presă comună desfășurată marți după-amiază, USR și Plus au prezentat rezultatele negocierilor dintre cele două partide și candidații la Consiliul Județean Prahova, Primăria Ploiești, Primăria Câmpina și Primăria Breaza.

La Ploiești, cele două partide au decis ca Răzvan Enescu să fie cel care va candida la Primărie.

”Au fost discuții grele, uneori tensionate, dar am știut în fiecare moment că ploieștenii și prahovenii așteaptă de la noi să ne înțelegem și să fim maturi. Decizia mea de a nu mai candida la Primăria Ploiești îmi aparține și cred că este înțeleaptă, matură și corespunde interesului ploieștenilor și prahovenilor, dar și Alianței USR Plus și fiecărui partid în parte. Așadar, candidatul USR Plus la Primăria Ploiești este Răzvan Enescu, pe care îl susțin 100%, și care este pe departe cel mai bun candidat dintre toți candidații la Primăria Ploiești”, declară Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova. Pe lista de consilieri locali, primele 5 poziții vor fi ocupate de membri USR.

”Le mulțumesc colegilor din USR pentru încredere și colegilor de la Plus pentru susținerea candidaturii mele la Consiliul Județean Prahova. Prahova a fost un județ viu, energic. Din păcate, în ultimii ani, acesta a decăzut. Eu și Alianța USR Plus vom lupta să avem o administrație care să lucreze în interesul cetățenilor”, a spus în conferința de presă Cristi Apostol, candidatul USR Plus la președinția Consiliului Județean.

În fața presei s-au prezentat și Bogdan Cristian Novac, membru USR și candidat al Alianței la Primăria Breaza, și Cătălin Florescu, membru Plus și candidat al Alianței la Primăria Câmpina.

Înregistrarea video a conferinței este disponibilă pe pagina de Facebook a USR Prahova.

În perioada următoare, USR Prahova îi va prezenta și pe candidații la funcțiile de consilieri locali ai municipiului Ploiești și pe viitori consilieri județeni USR. 

Totodată, USR Prahova are candidați și în localitățile unde a înființat filiale. Și pe aceștia îi vom prezenta presei și publicului larg.  

comunicat de presa USR Plus

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.