Orban renunță la discursul pregătit de Ziua Unirii de frica huiduielilor

Publicat in Politica 24 Ianuarie 2020 1060 ori
Google+ WhatsApp
Orban renunță la discursul pregătit de Ziua Unirii de frica huiduielilor
Orban renunță la discursul pregătit de Ziua Unirii de frica huiduielilor

Premierul Ludovic Orban a renunțat la discursul pregătit de Ziua Unirii Principatelor de la Iași pentru a face față huiduielilor. El a anunțat că în şedinţa de guvern de marţi va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care se va încheia parteneriatul public-privat în ceea ce priveşte Autostrada Unirii, iar obligaţia de a gestiona acest proiect va fi mutată de la Comisia de Strategie şi Prognoză "acolo unde îi este locul, la Ministerul Transporturilor".

„Nu noi suntem cei care am inventat un PPP ca să mai tragem de timp câțiva ani de zile. (...) Marți, în ședința de Guvern, vom adopta OUG prin care vom încheia parteneriatul public privat și vom muta de la Comisia de Strategie și Prognoză, acolo unde îi este locul. Ministerul Transporturilor obligația de a gestiona acest proiect (c.n. autostrada Unirii). Vă spun clar că circulă pe piață o mulțime de minciuni, de fake-news-uri. Obiectivul nostru este ca pe exercițiul financiar multianual 2021-2027 Autostrada Unirii să fie finanțată din fonduri europene. (...) Există două mari priorități: Autostrada Unirii și Autostrada Sibiu-Pitești”, a spus Orban.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office