ALEGERI la PSD PRAHOVA. Se formeaza o echipa noua

Publicat in Politica 23 Ianuarie 2020 Actualizat: 31 Ianuarie 2020 1195 ori
Google+ WhatsApp
ALEGERI la PSD PRAHOVA. Se formeaza o echipa noua
ALEGERI la PSD PRAHOVA. Se formeaza o echipa noua

PSD Prahova îşi alege, în această seara, noua structură de conducere, odata cuexpirarea mandatelor anterioare. Liderul organizatiei judetene, Bogdan Toader, anunţă unele schimbări în birourile politice şi se arată încrezător in noua echipa formata.

"Vor exista modificări în Biroul Politic Județean. Voi candida alături de o echipă nouă. Suntem încrezători în șansele noastre la alegerile locale din vară, astfel că, imediat după ce va fi validat noul Birou Politic Județean, vom intra în precampanie. Ne-am propus ca până pe 15 februarie să finalizăm lista candidaților la alegerile locale", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi al PSD Prahova.

La sedinta din aceasta seara participa liderii partidului, parlamentarii PSD din Prahova( Ursu Razvan, Cosma Andreea, Paraschiv Rodica,Fulgeanu Laura si Nicolae Andrei) dar si social-democrati din structura de conducere centrala.

Stire in curs de actualizare

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office