TICALOSIE fara margini! PNL a depus proiect pentru majorarea salariilor, dar l-a CONTESTAT apoi la CCR!

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2020 Actualizat: 08 Ianuarie 2020 1774 ori
Google+ WhatsApp
TICALOSIE fara margini! PNL a depus proiect pentru majorarea salariilor, dar l-a CONTESTAT apoi la CCR!
TICALOSIE fara margini! PNL a depus proiect pentru majorarea salariilor, dar l-a CONTESTAT apoi la CCR!

Creșterea cu 20% a salariilor personalului din cadrul Autorităţii Navale Române și a personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier va fi analizată de CCR pe 12 februarie, au stabilit judecătorii constituționali, după ce proiectul de lege de modificare a legii salarizării a fost atacat de liberali la CCR.

Proiectul adoptat de Parlament, pe marginea căruia se va pronunța CCR, spune că:

  • Incepând cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – I.S.C.T.R. se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019
  • Începând cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul din cadrul Autorităţii Navale Române se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019

Inițiatorii proiectului de lege spun că astfel se elimină toate inechitățile în ceea ce privește salariile celor care lucrează în sistemul de stat.

"S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac!

PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile.

Pe 1 ianuarie, câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc).

De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie!De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!", se arata pe pagina de Facebook a PSD Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.