Asfaltare marca PNL, in Prahova. Au castigat alegerile si ne arata ce inseamna "Romania normala"

Publicat in Politica 28 Noiembrie 2019 3388 ori
Google+ WhatsApp
Asfaltare marca PNL, in Prahova. Au castigat alegerile si ne arata ce inseamna "Romania normala"
Asfaltare marca PNL, in Prahova. Au castigat alegerile si ne arata ce inseamna "Romania normala"

În plină criză financiară bugetară, Programul Național de Dezvoltare Locală se derulează în forță în zeci de localități din Prahova. Sunt finanțate cu bani de la Ministerul Dezvoltării lucrări de infrastructură importante precum reabilitare de drumuri și instituții publice sau introducere rețele de apă și canalizare.
Dorința primarilor de a termina cât mai repede lucrările având în vedere condițiile meteo nefavorabile, dar și a constructorilor de a-și încasa facturile de la bugetul de stat se transformă în multe cazuri într-o irosire a banului public.

Un cititor a surprins imagini cu asfaltarea din comuna prahoveană Lapoș, care figurează pe lista Ministerului Dezvoltării cu programul ”Modernizare drumuri comunale și vicinale” în valoare de 7.920.787 lei!

”La noi în comună se toarnă asfaltul direct pe ulițe unde pietrișul a dispărut sub pământ și iarbă! O să țină până la prima ninsoare!” a fost mesajul cititorului nostru.

Primarul comunei Lapoș, Constantin Țîrlea, nu a putu fi contactat pentru un punct de vedere, iar la numărul de telefon afișat pe site-ul primăriei nu răspunde nimeni.

Detalii si video aici

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.