"Președintele îi disprețuiește pe cetățenii români!" Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD

Publicat in Politica 22 Noiembrie 2019 2185 ori
Google+ WhatsApp
"Președintele îi disprețuiește pe cetățenii români!" Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD
"Președintele îi disprețuiește pe cetățenii români!" Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD

Echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a transmis un răspuns negativ la invitația pentru a organiza o dezbatere prezidențială.

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni”.

Ținând cont că echipa de campanie a domnului Iohannis nu a oferit detalii suplimentare, considerăm că motivele reale pentru îndărătnicia candidatului PNL de a-și prezenta prioritățile pentru români, în cadrul unei dezbateri electorale, sunt:

1. Klaus Iohannis îi disprețuiește pe cetățenii români, considerând că nu le datorează nimic pentru voturile pe care le solicită.

2. Klaus Iohannis se teme de o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, care a făcut mai multe pentru români într-un an și nouă luni la Palatul Victoria decât a realizat Klaus Iohannis în cinci ani la Palatul Cotroceni.

3. Lui Klaus Iohannis nu-i pasă de regulile politicii în democrație, care presupun confruntare directă și cinstită între candidații în alegerile prezidențiale.”, arată un comunicat PSD.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.