Acuzaţii explozive: Iohannis are "postaci si raportaci" pe Facebook

Publicat in Politica 14 Noiembrie 2019 713 ori
Google+ WhatsApp
Acuzaţii explozive: Iohannis are "postaci si raportaci" pe Facebook
Acuzaţii explozive: Iohannis are "postaci si raportaci" pe Facebook

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, acuză PNL că plăteşte "raportaci", persoane a căror sarcină este să raporteze în număr cât mai mare pe Facebook postările PSD. De asemenea, Fifor susţine că s-a impus un "embargo" corespondenţilor locali ai presei internaţionale, aceştia fiind obligaţi să transmită doar ştiri pozitive despre Iohannis.

"De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod rușinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activiști online: „raportacii” si "postacii".

Spre deosebire de postaci, care sunt plătiți să-l laude pe președinte, „raportacii” au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis.

Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliți și chiar se închid sau se suspendă conturile celor care și-au permis să spună că Iohannis este un fricos.

Este o nouă formă de cenzură, realizată de „raportacii cu simbrie” ai lui Iohannis, pe lângă embargoul din presa internațională, impus prin blocada corespondenților locali, față de orice știre care arată că „împăratul este gol”.

Herr Iohannis, vă spun un adevăr istoric: toți politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârșit-o prost!", scrie Fifor pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.